Piratbridge

By | oktober 25, 2014

Antal deltagere: 3-8
Spilletid: Et hurtigt spil
Antal kort: 52
Kortgivning: Man giver kort af flere omgange. I 1. omgang får hver spiller kun et kort, i næste to osv, indtil alle kort er brugt. Herefter vender det og man går nedad, så det slutter med at alle igen kun får et kort. Til dette spil skal man også bruge tændstikker.
Værdi: Esserne er højest og 2’erne er lavest. Spar er altid trumf.

Piratbridge spilleregler – Sådan spiller man Piratbridge

1. Man skal tippe, hvor mange stik man kan tage hjem.

2. Spilleren til venstre for kortgiver, starter med at spille ud. I første omgang er der kun et stik. Inden man spiller ud, skal man tippe om man får stik, og i så fald hvor mange.
3. Man tipper ved skjult at tage et antal tændstikker i hånden, for hvert stik man regner med at få.
4. Alle spillerne åbner samtidig deres hånd med tændstikker. Man tæller sammen og ser, om der er krig om stikkene (hvis der er tippet større antal end kort), eller om der er stik til foræring, (hvis der er tippet færre stik end der er kort).
5. Man skal bekende kulør. Kan man ikke dette, så kan man spille trumf. Spar er trumf i spillet. Det er ikke nødvendigt at tage stik, og man må også gerne trumfe under, hvis man er bange for at få for mange stik.
6. De deltagere, som har tippet rigtigt og spillet deres kort korrekt, får 10 point plus antallet af stik. Har man tippet forkert, så får man trukket lige så mange point fra, som man har tippet forkert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *