Leverpostej, Jantelov og Klaphatte

By | oktober 28, 2013

Leverpostej, Jantelov og KlaphatteLeverpostej, Jantelov og Klaphatte er et sjovt quizspil om at være en rigtig dansker. Spillet kommer fra den Svenske spilproducent Kylskåpspoesi, som man måske mest kender for spillet Tøsemiddag som er blevet voldsomt populært i Danmark.

Spillet er et rigtig selskabsspil som gør sig godt på bordet til et selskab som et underholdende indslag. Leverpostej, Jantelov og Klaphatte kan spilles af 3 eller flere deltagere fra 15 års alderen.

Leverpostej, Jantelov og Klaphatte spilleregler

Kortene blandes og lægges i en stak på bordet med bagsiden opad. En deltager trækker det øverste kort og læser det første spørgsmål på kortet op for de andre deltagere. Alle skriver deres svar ned på et stykke papir og læser derefter svarene op. Bagefter informerer spørgeren de andre deltagere om, hvor mange point (eller minuspoint) spørgsmålet giver. Deltagernes point noteres på papir. Spørgeren stiller alle tre spørgsmål på kortet, inden det er den næste deltagers tur til at læse op fra et nyt kort. Spillet er både et traditionelt spørgsmål/svar-spil og en kickstarter til en samtale bestående af sjove og udbytterige diskussioner med høj genkendelsesfaktor.

Hvordan vinder man?

Man kan, hvis man ønsker det, fastsætte en tidsramme på forhånd og regne pointene sammen, når den aftalte tid er udløbet. Eller man kan spille lige så længe, man synes, spillet er sjovt. Når spillet afsluttes, lægger man blot den enkelte deltagers point sammen.

Producentens hjemmeside finder du her

One thought on “Leverpostej, Jantelov og Klaphatte

  1. Pingback: Hvad ved du om Danmark? Prøv det sjove quizspil om Danmark ->

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *