Tøsemiddag

By | november 3, 2013

TøsemiddagSpillet fra Sverige som har taget Danmark med storm. Tøsemiddag er gået hen og er blevet rigtig populært i Danmark. Mangler du et spil til en Tøsemiddag med veninderne er dette spil en oplagt kandidat. Sjove spørgsmål som går tæt på og sætter diskussioner i gang er lige hvad spillet indeholder.

Tøsemiddag kan spilles fra 15 års alderen af 3 eller flere deltagere. Deltagerne bestemmer selv hvor lang tid de vil spille.

Tøsemiddag spilleregler

Det er ikke muligt at tabe i dette spil – man kan kun vinde. Det vigtigste er at have det hyggeligt sammen og lære nye og gamle venner bedre at kende!

Du kan spille Tøsemiddag, som du vil, men her er nogle idéer til, hvad du kan gøre.

Du kan anvende spørgsmålene på præcis den måde, du har lyst til, men en variant er, at en deltager trækker et kort og stiller alle de pågældende spørgsmål til personen, der sidder til venstre. Herefter er det den person, som netop har svaret, der trækker et kort og stiller spørgsmålene videre til den næste person.

Man kan også lade én person trække et kort. Vedkommende læser herefter alle spørgsmålene op ét for ét, hvorefter alle deltagerne svarer efter tur. Dernæst går tuen videre til den næste deltager, som så læser alle spørgsmålene op fra et nyt kort og så videre. Hvis i vælger denne metode, bliver diskussionen, på godt og ondt, ofte livligere og sætter gang i endnu flere samtaleemner. Det kan være en god idé at involvere alle i ét spørgsmål specielt hvis gruppen ikke kender hinanden så godt – endnu.

Man kan også vælge, at alle skal have muligheden for at trække et kort og udvælge de sjoveste spørgsmål i tilfældig rækkefølge.

Spillet indeholder mere end 400 spørgsmål, så der er nok til, at man kan fravælge de ”dristige” eller måske de mere bløde spørgsmål, hvis man foretrækker dette. Mærk stemningen blandt jer og lad den bestemme niveauet.

Spillet bliver naturligvis sjovest og mere givende for alle, hvis man svarer helt ærligt på alle spørgsmål!

Du kan finde endnu mere omkring spillet på siden om Tøsemiddag Spillet, eller på producentens hjemmeside.

One thought on “Tøsemiddag

  1. Pingback: Pinlighedsfaktor Spilleregler - Lær Pinglighedsfaktor at kende her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *