Det burde man jo vide

By | oktober 28, 2013

Det burde man jo videSvenske Kylskåpspoesi her gjort det igen med “Det burde man jo vide”. Du kender måske allerede Tøsemiddag? Sveskerne har skabt endnu et sjovt quizspil som skiller sig ud fra mængden af andre spil.

I Det burde man jo vide skal det dystes om al den viden som man måske burde vide… Men ofte kan det jo være svært at huske.

Spilleregler til Det burde man jo vide

Begynd med at udpege den person, der skal noterer point. Den enkelte deltager får tildelt point efter hvert svar. Deltagerne skiftes til at stille spørgsmålene.

Indled spillet med at lade den deltager, der noterer point, stille det første spørgsmål til den deltager, der sidder til venstre. Man vælger selv, om den pågældende oplæser skal stille ét eller samtlige spørgsmål på kortet, inden turen går videre.

I stedet for at stille individuelle spørgsmål kan man vælge at lade alle deltagere svare på de forskellige spørgsmål. Spørgsmålet læses højt, deltagerne svare på de forskellige spørgsmål. Spørgsmålet læses højt, deltagerne skriver svaret ned på et stykke papir og holder det dernæst op i luften, så alle kan se svarene. Der uddeles minuspoint til deltagerne efter hver svarrunde. Man kan også spille i hold. Det er helt op til spillerne selv at sætte holdene, men spillet bliver sjovest, hvis der ikke er alt for mange på de forskellige hold. Det rækker med tre deltagere på hvert hold.

Delterne bestemmer ligeledes selv, hvor længe spillet skal vare. Er der god stemning omkring spillet, kan man roligt fortsætte med at stille spørgsmål. Man kan dog også på forhånd vælge et afgrænset tidsrum eller en pointgrænse. Man kan f.eks. aftale, hvor mange minuspoint man højst må få i spillet. Når denne grænse nås af en enkelt spiller (eller et hold) afsluttes spillet. Vinderen er den, der på dette tidspunkt har fået færrest minuspoint. Held og lykke med at finde de rigtige svar!

Producentens hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *