Jeg Har Aldrig

By | oktober 28, 2013

Jeg har aldrigJeg har aldrig er et rigtigt selskabsspil. Spillet som de unge ofte spiller som drukleg.

Jeg har aldrig kommer med 200 spørgsmål som gør at der bliver afsløret vilde historier og pinlige hændelser.

Reglerne til spillet er forholdsvis simple:

Saml en gruppe venner og nogle festlige drinks, og så er i klar til at spille! Den første deltager trækker et kort og læser sætningen: “Jeg har aldrig…” Det første udsagn kunne f.eks. være: “Jeg har aldrig glemt navnet på en af mine sexpartnere.” Alle deltagere, der rent faktisk har glemt et navn, skal herefter tage en tår alkohol. Legen bliver naturligvis sjovest, hvis deltagerne er klar til at afsløre et par detaljer om den pågældende indrømmelse.

I stedet for alkohol kan der også bruges mønter eller point. Et andet alternativ er at lade deltagerne række hånden op, når de “må komme med en tilståelse”. Jeg har aldrig… Er det perfekte spil, når der skal gang i festen eller middagsselskabet. Det er samtidig en skøn gaveidé.

Se Jeg har aldrig og flere sjove selskabsspil her

Producentens hjemmeside

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *