Pinlighedsfaktor

By | februar 16, 2014

PinlighedsfaktorPinlighedsfaktor er et nyt og sjovt quizspil fra Svenske Kylskåpspoesi som står bag de populære spil Tøsemiddag og Idiotkundskab. Pinlighedsfaktor kan spilles af 3 eller flere deltagere fra 15 års alderen af. Spillet indeholder 318 skøre og sjove spørgsmål om alt det du ville ønske du ikke vidste.

Spilleregler til Pinlighedsfaktor

I kan stille spørgsmålene i præcis den rækkefølge, I vil, men vi foreslår, at én deltager vælger det første kort og stiller alle spørgsmålene på kortet til personen til venstre. Bagefter går turen videre, og personen, som sidst svarede, stiller nu spørgsmålene på det næste kort til den næste deltager etc.

En anden variant e, at én person læser alle spørgsmålene på kortet op, et spørgsmål af gangen, og efterfølgende svarer alle i lokalet. Man kan her enten vælge, at deltagerne skal svare mundtligt, eller at de skal skrive deres svar ned på et stykke papir. Svarer man rigtigt, får man tildelt point. Skriv hver deltagers point ned under spillets gang. På denne måde bliver det ekstra tydeligt, hvem der i virkeligheden samler flest pinlighedspoint. Efter pointuddelingen udpeges der en ny deltager som oplæser af det næste kort.

Husk, at spillet bliver sjovest, hvis alle deltagere svarer ærligt på spørgsmålene – og ikke forsøger at ”fuske” med svarerne!

Hvis I foretrækker det, kan I på forhånd bestemme, hvor land tid I skal spille og lægge pointene sammen, når tiden er udløbet. Alternativt kan I spille så lang tid, spillet er sjovt. Når spillet er afsluttet, lægger I helt enkelt hver spillers point sammen, og den, som har samlet flest point sammen, når spillet er slut, kan kåres som spillets vinder. God fornøjelse!

Måske Pinlighedsfaktor er en oplagt gave til konfirmanden? Ellers findes der flere gode råd til gaver her!

Pinlighedsfaktor kan købes her, og ellers kan du læse mere på producentens hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *