Terning Roulette

By | marts 31, 2014

Terning Roulette er et klassisk terningespil for 4-10 deltagere. En af spillerne skal være bankør. Man skal bruge to terninger, En masse jetoner, papir og blyant.

Spilleregler til Terning Roulette

Formål med spillet: At vinde jetoner fra bankøren.
Sådan spiller man: Brug spillepladen på bagsiden af disse regler, eller tegn en magen til. Find ud af, hvem som skal være banker.
Alle deltagere gør deres indsats, ved at lægge jetoner på et eller flere felter på spillepladen. Det er tilladt at spille på så mange felter man ønsker.
Bankøren slår så med de to terninger og afslører resultatet. De deltagere, som har placeret deres indsatser rigtigt får udbetalt deres gevinst af bankøren efter teksten på felterne:
Nummer 2-12: Hvis man satser på et nummer og terningerne viser summen af dette nummer, så vinder man et tilsvarende antal jetoner fra bankøren. Indsatser på alle andre numre er tabt.

Eksempel Man satser to jetoner på nummer 9 og slår 4-5. Så modtager man 14 jetoner (2×7) fra bankøren; din indsats plus 12 jetoner.
Under 7/Over 7: Hvis man har satset på et af disse felter og resultatet matcher med terningekastet, vinder man sin indsats lige tilbage (En sum svarende til sin indsats + sin egen indsats).
Lige/Ulige: Hvis man har satset på et af disse felter og resultatet matcher med terningekaster, vinder man også sin indsats lige tilbage-
Alle tabte indsatser samles ind af bankøren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *